Podium Lydia Jazz

Jamsessie-foto-ML-705x249

Zomerstop 2022: 3 juli t/m 18 september

Maandelijkse live jazz session in Buurthuis Lydia!

(Foto: Mitchy Leimena)

De enthousiaste percussioniste Truus Engels krijgt het steeds weer voor elkaar diverse jazz vrienden, beroepsmusici, als combo op deze middagen mee te nemen. Zij vinden het leuk om in ons buurthuis te spelen, zoals de bekende Clous van Mechelen of Cayan Withmer op piano, Sven Schuster op contra bas, Rinus Groeneveld op tenorsax. Trouwe bezoekers weten dit inmiddels wel.
Het feest duurt van 16.00 uur tot minstens 18.30 uur. Aan de bar gelden buurthuisprijzen, zoete en hartige hapjes gaan gratis rond. Entreeprijs is €7.00. Truus weet altijd voor verrassingsoptredens te zorgen, die meestal pas op het laatste moment bekend zijn, zoals onlangs nog gitarist Martien Oster.

Er is ook altijd ruimte in het programma voor spontane acties vanuit het publiek. Een soulzangeres, iemand die langskomt en zijn klarinet uit de rugtas haalt, of een collega-drummer die wel even mee wil slaan. Na een kort onderonsje met de begeleiders swingt men de pan uit. Naarmate de middag vordert druppelen er steeds vaker onverwachte jazz-collega’s binnen om mee te doen aan de jamsessie. De middag kan dan niet meer stuk. Reden te meer voor een stampvolle en gezellige bovenzaal!

Kom kijken, luisteren, swingen en - eventueel - meespelen of zingen met Truus en haar vrienden!

 

 

Wanneer: elke laatste zondag van de maand

Tijd: 16.00 - 18.30

Entree: 7 euro

Info: Dorien Jacobs

Mail: d.jacobs1943@gmail.com

 

Zomerstop 2022

Laatste keer voor de zomer: 26 juni.

We beginnen weer op 25 september.