Italiaans beginners

Leer Italiaans in Huis van de Wijk Lydia!

In de groep Beginners maken cursisten kennis met de basis van de Italiaanse grammatica en van de Italiaanse taal. Aan het einde van het jaar kunnen de cursisten makkelijke teksten lezen en niet te complexe zinnen formuleren. In de loop van het jaar wordt ook tijd besteed aan conversatie zodat cursisten leren om mondeling in het Italiaans te communiceren over eenvoudige zaken.
Iedereen kan aan deze cursus beginnen. Als de limiet van 12 cursisten wordt overschreden, dan werken wij met wachtlijsten.

De twee cursusboeken zorgen voor heldere uitleg van de grammatica en voor oefeningen die zowel de woordenschat als het idioom uitbreiden. Er zijn geen tentamens of toetsen, wat een ontspannen en plezierig sfeer creëert. Van cursisten wordt uiteraard wel verwacht dat zij wekelijks hun huiswerk maken.

De Italiaanse docent, Vittorio Cantalamessa, is van beroep tolk en vertaler. Daarnaast geeft hij les in verschillende scholen en instituten waaronder ITV Hogeschool voor tolken en vertalen in Utrecht en de Vereniging Dante Alighieri in Amersfoort.

Wanneer: Maandag
Hoe laat: 19.30-20.35
Contact: Vittorio Cantalamessa
Email: vfmcant@xs4all.nl

Vittorio